30 års erfaring med sandblæsning af alle typer af stål- og metalemner

Pihl Coating Sandblaesning 05
Pihl Coating Sandblaesning 06
pihl coating kalundborg sandblaesning 11

Vores processer for forbehandling og sandblæsning er ISO 9001 kvalitetsgodkendt

I vores blæsekabine i Kalundborg sandblæser vi små og store emner der skal gøres klar til coating. Vi har over 30 års erfaring med sandblæsning og blæser alle typer af stål- og metalemner. Vi tilpasser altid blæsningen efter dit emne så vi får et godt resultat.

Processerne for forbehandling og sandblæsning er ISO 9001 kvalitetsgodkendt. Vi udfører altid arbejdet efter de gældende normer og ISO-standarder. Alt arbejde udføres med professionel kvalitetskontrol og dokumentation. Kvalitetskontrol foretages af vores formand der har 19 års erfaring med sandblæsning og vi har egen FROSIO 3 inspektør.

Epoxymaling, galvanisering og metallisering er gode materialer til at beskytte stål, så stålet får en lang levetid og fastholder styrken. Men kun hvis det er påført korrekt og den korrekte forbehandling er udført.

Vi sikre derfor at stålet er fri for olie, fedt og salt før blæsningen, så vi ikke forurene stålet ved at blæse urenheder ind i stålets overflade. Derudover tjekker vi at der ikke er svejseperler og skarpekanter på emnerne.

Er der brug for afdækning af dele af emnet afdækkes det naturligvis efter tegninger. Vi bruger egen 3D printer til at printe propper, så det altid passer præcis til dit emne.

Med sandblæsning fjernes glødeskal, rust, maling m.v. fra overfladen og stålet blæses til den ruhed og renhed som der kræves for at få den rette vedhæftning til den efterfølgende behandling.

Arbejdet udføres efter faste processer eller den aftalte inspektionsplan og de aftalte inspektionspunkter dokumenteres.

Er du klar til at tale med os om sandblæsning?

ISO-9001 Achilles JQS
Contact Us

Et miljørigtigt valg

Vi blæser med aluminimumsilikat som er et restprodukt fra kulindustrien. Aluminimumsilikat er et sikkert produkt som giver en god og ensartet blæsning. Vores valg af Aluminimumsilikat er et miljørigtigt valg, silikatet er et genbrugsprodukt, og når vi har blæst bliver det renset og brugt i isoleringsmateriale, så der er et minimum af spild. Samtidig er det et arbejdsmiljømæssigt et godt produkt at blæse med, det støver minimalt og det støv der bliver, giver ikke risiko for stenlunger.

Fakta