Pulverlakering er en effektiv korrosions beskyttelse og giver den flotteste finish

Pulverlakering er godt alternativ til vådlakering. Med pulverlakering får du en stærk, robust og flot overflade, som kan holde til både privat og industriel brug.

Pihl Coating Pulverlakering 06 1
Pihl Coating Pulverlakering 07
Pihl Coating pulverlakering 05

Pulverlakering er overfladebehandling til både inden- og udendørs brug 

Ved pulverlakering bliver pulveret elektrostatisk opladet, så det pågældende emne der skal lakeres, tiltrækker pulveret. Det gør at pulveret kan komme ind i alle hjørner og designs hvor vådlakering kan have svært ved at nå ind.
Vi kan sikre overfladebehandling til inde- og udendørsbrug og til de virkeligt hårde miljøer. Vi tilbyder pulverlakering i korrosionsbeskyttelse C1 – C4 og kan tilbyde en næsten alle farver og strukturer, og i den glans du ønsker.

Flotteste overflader

Ved den elekstatiske tiltrækning af pulver til stålet og den efterfølgende varmebehandling giver en ensartet og meget robust overflade,  de den farve, struktur og glans du ønsker.

Og her kan leges, vi har den flotteste glinsende guld, en helt unik højglans sort, metallicfarver og de vildeste lakker der giver struktur, eller den flotteste farveblanding der kan give helt unikt liv til eksempelvis facadeplader.

Kvalitet – i højeste grad

Vi har en høj grad af kvalitetssikring for at sikre at stålet beskyttes som ønskes. Vi laver kemisk afrensning af stålet før behandling, og afhængig af kravet til behandlingen, blæses stålet med enten aluminimumssiklikat i vores store sandblæsekabine eller glasblæses i vores mindre kabiner. Vi sikre at der laves lagtykkelsesmåling og kan lave adhesiontest på testplade så vi er sikre på at det har den ønskede kvalitet.

Pulveret

Vores primære pulverleverandør er Jotun, som har været i markedet siden 1966 og leverer til hele verden. Ved brug af Jotuns pulver sikre vi den højeste kvalitet af pulver og en altid sikker og stabil leverandør.

Bæredygtig og miljøvenligt valg

Pulveret til pulverlakering indeholder ikke opløsningsstoffer, og der er intet spild, da det pulver der ikke lægger sig på stålet kan genbruges.

Effektivt, hurtig og sikker proces

Pulverlakering er en hurtig metode til at beskytte og lakerer stål. Efter forbehandling ved kemisk rensning og/eller blæsning påføres stålet pulver hvorefter det varmebehandles i ovns så pulveret kan flyde sammen, og dermed danner et flot ensartet lag. Forbehandling, lagtykkelse og varmebehandlings metoden, afhænger af hvilket krav der er til beskyttelse af emnet.

Så snart emnet er ude af ovnene og koldt nok til at håndterer, er overfladebehandlingen færdig.

Er du klar til at tale med os om pulverlakering?

ISO-9001 Achilles JQS
Contact Us

Fakta

  • Vi pulverlakerer emner helt op til 2,5m x 3m.
  • Korrosionsklasser er defineret i ISO 12944 som har inddelt klasserne som beskrevet i nedenstående skema.
Korrosionsklasse nr.Miljøets aggressivitetBenyttes i
C1Meget lavIndendørs i tørre lokaler. (Relativ luftfugtighed < 60 %)
C2LavIndendørs i uopvarmede velventilerede rum.
C3MiddelIndendørs ved skiftende fugtpåvirkning. I landatmosfære langt fra industri og tæt bebyggelse.
C4StorVed tæt bebyggelse, industriområder over vand og ved kyster.
C5-IMeget stor industriI konstant fugtigt miljø. Ved kemiske fabrikker. I vand og jord.
C1-MMeget stor marineOffshore.